بانک کشاورزی

تاریخ: 14 تیر 1393

بهره برداری از طرح بسته بندی و انجماد گوشت در استان اصفهان

با استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی طرح بسته بندی و انجماد گوشت با ظرفیت سالانه یکهزار تن ، در استان اصفهان به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک کشاورزی در استان اصفهان، مبلغ 8 میلیارد ریال از هزینه های راه اندازی این واحد تولیدی توسط این بانک و از محل اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی تأمین و به مجری طرح پرداخت شده است.
بر اساس این گزارش، بهره برداری از این طرح در منطقه دولت آباد اصفهان زمینه اشتغال 11 نفر را بطور مستقیم فراهم کرد.